•  

Centrokinetic - partener Baby Expo 2017

Intre 21 si 24 septembrie se desfasoara Baby Expo, un eveniment dedicat nou-nascutilor si copiilor intre 0-5 ani, foarte indragit de viitoarele mamici si proaspetii parinti. Centrokinetic va fi prezent ca partener, astfel ca vine cu daruri – vouchere de evaluare gratuita si reduceri surpriza!

In virtutea preventiei si a informarii, vom fi acolo cu aparatul G-WALK, pentru analiza mersului copilului. Acesta ne permite sa depistam din timp eventualele patologii precum cele ale posturii corpului, patologii ale piciorului, patologii ortopedice etc. si astfel sa putem stabili, unde este cazul, un plan de recuperare bazat pe parametrii cantitativi si calitativi.

Evaluarile vor fi facute la standul Centrokinetic de catre coordonatoarea departamentului de recuperare pediatrica, Fkt. Andra Dinu, terapeut renumit in domeniul pediatric, cu 17 ani experienta, pasionat si specializat in doua tipuri de terapii inovative pentru copii - terapia Schroth, destinata tratarii scoliozei si Vojta, care se adreseaza in mod deosebit prematurilor si bebelusilor cu risc.

Evaluarile vor fi gratuite in cadrul evenimentului, pe toata durata acestuia. Mai mult, la standul nostru veti putea beneficia de reduceri la diverse servicii disponibile in clinica. Daca participati la tombola Baby Expo, puteti castiga vouchere pentru sedinte gratuite la Centrokinetic.

Vino la o evaluare gratuita alaturi de cel mic si asigura-te ca totul merge struna. Noi te asteptam cu o multime de sfaturi si raspunsuri la orice intrebari ai avea. Plus alte surprize de care vei afla la stand!

PROGRAMEAZA-TE
LA O CONSULTATIE


MAI DEPARTE