•  
Protocoalele de recuperare ajuta pacientii sa inteleaga fiecare etapa a tratamentului si astfel sa urmareasca indeaproape rezultatele recomandarilor si evolutia schemei de tratament.

In Romania nu exista si nu se cer protocoale terapeutice, insa, vazandu-le utilitatea in cadrul multiplelor conferinte si workshop-uri internationale la care au participat, specialistii Centrokinetic au ales sa creeze un algoritm de tratament dupa modele internationale deja consacrate.

Recuperarea afectiunilor ortopedice este deosebit de complexa. Din acest motiv, toate interventiile trebuie sa se ghideze dupa un model de succes care sa le permita pacientilor sa isi reia activitatile zilnice cat mai rapid si sa bucure de un stil de viata activ si sanatos.

In aceasta sectiune veti gasi protocoalele de tratament pentru fiecare tip de afectiune tratata la Centrokinetic

PROTOCOALE DE RECUPERARE A GENUNCHIULUI

Descopera protocoalele de recuperare care vizeaza toate posibilele afectiuni ale articulatiei genunchiului. Cu ajutorul acestor protocoale, specialistii Centrokinetic va propun schema de tratament adecvata, ce pot fi urmarite indeaproape de fiecare pacient

CITESTE MAI MULT

PROTOCOALE DE RECUPERARE A GLEZNEI

Descopera protocoalele de recuperare care vizeaza fiecare posibila afectiune a articulatiei gleznei. Cu ajutorul acestora, specialistul Centrokinetic propune o schema de tratament ce poate fi urmarita indeaproape de catre pacient.

CITESTE MAI MULT

PROTOCOALE DE RECUPERARE A COTULUI

Descopera protocoalele de recuperare care vizeaza fiecare posibila afectiune a articulatiei cotului si procesul de recuperare aferent. Cu ajutorul acestora, specialistul Centrokinetic propune o schema de tratament care poate fi urmarita indeaproape chiar de catre pacient

CITESTE MAI MULT

PROTOCOALE DE RECUPERARE A UMARULUI

Descopera protocoalele de recuperare care vizeaza fiecare posibila afectiune a articulatiei umarului. Cu ajutorul acestora, specialistul Centrokinetic propune o schema de tratament ce poate fi urmarita indeaproape de catre pacient.

CITESTE MAI MULT
programare

PROGRAMEAZA-TE PENTRU O CONSULTATIE

Pentru ca orice tratament in clinica noastra este bazat pe un diagnostic si se face sub urmarire medicala, pentru evaluarea permanenta a evolutiei.
 
INFO: Clinica Centrokinetic nu colaboreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate

PROGRAMEAZA-TE

PROGRAMEAZA-TE
LA O CONSULTATIE


MAI DEPARTE