•  

Totul despre recuperare

DUREREA DE SPATE

Durerea de spate sunt printre cele mai comune motive pentru care oamenii merg la medic si una dintre cauzele principale ale dizabilitatii la nivel mondial. Afla mai mult despre preventia si tratamentul acesteia.

CITESTE MAI MULT

LOMBOSCIATICA

Manifestata prin durere intepatoare in picioare, fese, solduri sau spate, lombosciatica nu este o boala, ci un simptom al unei alte probleme. Afla din articol despre ce e vorba si cum se pot lua masuri.

CITESTE MAI MULT

OSTEOPOROZA

Ce trebuie sa stii despre afectiunea care face ca oasele sa devina atat de fragile, incat se pot rupe. Vezi care sunt tipurile cele mai frecvente de fracturi in cazul osteoporozei, din cauza apare afectiunea, ce metode de tratament exista si, mai ales, cum poate fi prevenita osteoporoza

CITESTE MAI MULT

COXA-RETROTORSA - TORSIUNE FEMURALA EXTERNA

Centrokinetic initiaza o campanie de constientizare a deficientelor de mers la copii. Pe perioada campaniei, parintii pot cumpara un pachet de evaluare a computerizata a mersului si o sedinta de kinetoterapie la pretul de 150 RON.

CITESTE MAI MULT

TOTUL DESPRE POLIARTRITA REUMATOIDA

Tot ce trebuie sa stii despre poliartrita reumatoida, sau reumatism. Cum se manifesta, care sunt riscurile si cum se poate preveni. Vezi cele mai bune metode de ameliorare a reumatismului de la specialistii Centrokinetic

CITESTE MAI MULT

COXARTROZA: CAUZE, SIMPTOME SI METODE DE TRATAMENT

Afla care sunt cauzele, principalii factori de risc si cele mai bune metode de preventie si tratament pentru coxartroza de la specialistii Centrokinetic.

CITESTE MAI MULT

SPINA BIFIDA: SIMPTOME, CAUZE, TRATAMENT

Afla care sunt cauzele, principalii factori de risc si cele mai bune metode de tratament pentru spina bifida, urmate de recomandarile si sfaturile de preventie ale specialistilor.

CITESTE MAI MULT

CIFOZA: CAUZE, SIMPTOME, TRATAMENT

Afla care sunt cauzele, principalii factori de risc si cele mai bune metode de diagnostic ale cifozei, urmate de tipurile de tratament disponibile, recomandarile si sfaturile de preventie ale specialistilor.

CITESTE MAI MULT

ANTEVERSIA FEMURALA LA COPIL SAU COXA ANTETORSA

Nu neglija rotatia femurala la copii. Informeaza-te si ia masuri din timp asupra celor mai bune masuri de diagnostic si tratament

CITESTE MAI MULT

TOTUL DESPRE SPONDILOZA: CAUZE, SIMPTOME, TRATAMENT

Iata care sunt cauzele, principalii factori de risc si cele mai bune metode de diagnostic ale spondilozei, urmate de tipurile de tratament disponibile si recomandarile specialistilor.

CITESTE MAI MULT

ARTROZA - CE ESTE, CAUZE, TRATAMENT SI SIMPTOME

Iat? care sunt cauzele, principalii factori de risc si cele mai bune metode de diagnostic ale artrozei, urmate de tipurile de tratament disponibile si recomandarile specialistilor.

CITESTE MAI MULT

GONARTROZA - CE ESTE, CUM SE MANIFESTA SI CUM O TRATAM

Iata care sunt cauzele, principalii factori de risc si cele mai bune metode de diagnostic ale gonartrozei, urmate de tipurile de tratament disponibile si recomandarile specialistilor.

CITESTE MAI MULT

TOT CE TREBUIE SA STII DESPRE SCOLIOZA LA ADULTI SI COPII

Afla tot ce trebuie sa stii despre scolioza: simptome, cauze, metode de tratament si preventie, astfel inca sa poti preveni cu succes instalarea afectiunii. Scolioza este foarte frecventa in randul copiilor, astfel ca acest material este benefic si pentru parintii care doresc sa elimine orice suspiciune legata de sanatatea copiilor lor.

CITESTE MAI MULT

PREVENIREA ACCIDENTARILOR IN FOTBAL

Accidentarile in fotbal sunt foarte frecvente, insa ele pot fi usor prevenite, daca tii cont de cateva principii simple. Afla cum poti ramane cat mai mult timp pe teren, ferindu-te de cele mai comune accidentari!

CITESTE MAI MULT

DUREREA DE GENUNCHI: AFECTIUNI SI METODE DE TRATAMENT

Durerea de genunchi este una dintre cele mai des intalnite probleme. Aceasta poate fi cauzata de nenumarate afectiuni si conditii, astfel ca un diagnostic corect este crucial pentru ca bolnavul sa beneficieze de un tratament adecvat, care sa nu ofere prilejul durerilor recurente

CITESTE MAI MULT

RECAPATA-TI LIBERTATEA DE MISCARE

Pentru ca gesturile tale sa aiba puterea de a misca, tu trebuie sa iti recapeti libertatea de miscare

CITESTE MAI MULT

RECUPERAREA DUPA INTERVENTIA CHIRURGICALA ORTOPEDICA

Vezi cum va decurge recuperarea dupa interventia ortopedica

CITESTE MAI MULT

HERNIA DE DISC: TOT CE TREBUIE SA STII

Hernia de disc se vindeca mai bine atunci cand nu ne folosim de bisturiu, ci urmam o serie de proceduri de fiziokinetoterapie recomandate de specialist. Astfel, eliminam riscul de a trece prin alta operatie, la doar cateva luni dupa prima.

CITESTE MAI MULT

ROLUL KINETOTERAPIEI PENTRU REINTEGRAREA IN SPORT

Scopul recuperarii este revenirea sportivului la aceiasi indici de performanta ca inainte de accidentarea suferite. Pentru a determina daca acesta s-a intors la nivelul dorit, o evaluare completa a leziunii, a lantului kinetic si a individului trebuie realizata.

CITESTE MAI MULT

PROGRAME DE REINTEGRARE IN SPORT DUPA ACCIDENTARI

Marea majoritate a sportivilor de performanta sunt pregatiti sa se intoarca la antrenamente si in competitiile sportive imediat ce sunt considerati a fi apti din punct de vedere medical. Dar ei trebuie sa fie pregatiti si din punct de vedere psihologic.

CITESTE MAI MULT

ROLUL KINETOTERAPIEI IN PREVENTIA ACCIDENTARILOR

Vezi care sunt cele mai frecvente accidentari in sportul preferat, cum se trateaza si mai ales cum pot fi prevenite

CITESTE MAI MULT
programare

PROGRAMEAZA-TE PENTRU O CONSULTATIE

Pentru ca orice tratament in clinica noastra este bazat pe un diagnostic si se face sub urmarire medicala, pentru evaluarea permanenta a evolutiei.
 
INFO: Clinica Centrokinetic nu colaboreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate

PROGRAMEAZA-TE