Ai o afectiune ortopedica si vrei sa stii care este cea mai buna solutie de tratament pentru problema ta? Nu stii sigur daca operatia este indicata sau daca se rezolva mai simplu prin kinetoterapie? Daca ai fost deja la medicul ortoped si ti-a pus diagnostic, sau daca ai facut un RMN sau alte analize si stii cum se numeste afectiunea ta, noi iti spunem care este planul optim de tratament.

Introdu aici diagnosticul (numele afectiunii tale):

Tratament recomandat pentru afectiunea:

ATENTIE
Planurile optime de tratament trebuie create de catre un medic in urma unei consultatii, in mod personalizat, pentru fiecare pacient, in functie de afectiunea prezentata, dar si in functie de alti factori specifici, cum ar fi varsta, genul, stilul de viata activ sau sedentar, istoricul medical, samd. Planurile de tratament generate de aplicatie sunt doar cu titlu informativ, orientativ, si nu trebuie urmate ca atare. Aceste planuri de tratament au rolul de a pune in tema pacientii asupra programului pe care il au de urmat in cazul anumitor afectiuni, de a valida solutiile oferite de medicii specialisti pacientilor sau de a semnala necesitatea unei a doua opinii in cazul in care planul de tratament recomandat de medic este radical diferit de cel generat de aplicatie.

Clinica Centrokinetic va ofera servicii medicale personalizate de diagnostic, tratament si recuperare medicala pentru afectiuni ortopedice. Programeaza-te acum si beneficiaza de expertiza celor mai buni medici si practicieni in domeniu:

PROGRAMARI CENTROKINETIC