•  

Evaluare coloana

Vino sa afli ce afectiuni se ascund in spatele durerilor de coloana. Evaluarea este gratuita pana pe 31 august.Afectiunile de coloana sunt unele dintre cele des mai intalnite suferinte in randul populatiei. Acest lucru se datoreaza sedentarimului, varstei inaintate si problemelor mai vechi, nerezolvate, dar si obiceiurilor mai putin sanatoase care contribuie la deteriorarea coloanei in timp.

Centrokinetic raspunde acestei realitati cu un departament special, dedicat afectiunilor de coloana: hernia de disc, scizatica, lombosciatica, spondiloza, scolioza, discopatia. Acesta este condus de kinetoterapeutul Gabriel Bors, cu peste 7 ani de experienta in domeniu, si coordonat de de Dr. Bogdan Ioan Andrei, medic primar ortopedie - traumatologie si Dr. Simona Savulescu, medic specializat in tratarea acestor afectiuni.

De ce sa vii la evaluarea coloanei vertebrale?

Cel mai important simptom care ar trebui sa te alarmeze este durerea. Aceasta poate avea multiple cauze ce trebuie elucidate prin investigatii paraclinice (RMN). Un alt simptom important este reprezentat de amortelile sau furnicaturile care iradiaza pe membrul inferior. Atitudinile vicioase precum cifoza, scolioza sau lordoza se pot agrava in timp, generand efecte secundare neplacute. Evaluarea neuro-motorie a coloanei vertebrale este absolut necesara in vederea stabilirii unui plan de tratament.

Ce presupune evaluarea coloanei vertebrale?

Evaluarea consta intr-o discutie legata de simptomele pe care le ai, desfasurarea unui examen clinic si paraclinic (pe baza investigatiilor imagistice: Rx, CT, RMN) si stabilirea unei conduite terapeutice.

Iti vor fi explicate metodele de tratament: procedurile, durata si beneficiile acestora. De asemenea, iti pot fi recomandate investigatii suplimentare - sangvine, imagistice sau functionale (analiza de postura a coloanei).

Afla mai multe despre departamentul nostru dedicat afectiunilor de coloana, tehnica si tehnologia medicala pe care o folosim, aici.  Programeaza-te la o consultatie.


 

programare

PROGRAMEAZA-TE PENTRU O CONSULTATIE

Pentru ca orice tratament in clinica noastra este bazat pe un diagnostic si se face sub urmarire medicala, pentru evaluarea permanenta a evolutiei.
 
INFO: Clinica Centrokinetic nu colaboreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate

PROGRAMEAZA-TE

PROGRAMEAZA-TE
LA O CONSULTATIE


MAI DEPARTE