•  
 

Promotie evaluare musculo-scheletala

Afectiunile musculo-scheletale reprezinta una dintre cele mai frecvente probleme de sanatate care afecteaza de regula spatele, gatul, umerii si membrele superioare. Problemele pot varia de la dureri si neplaceri minore pana la afectiuni mai grave, care necesita tratament.

Pentru ca aceste afectiuni nu au o cauza unica, este necesar sa identificam simptomele cat mai devreme posibil. O evaluare completa, care poate determina principalii factori de risc si cum pot fi acestia evitati, este cea mai buna solutie imediata.

In ce consta evaluarea pentru afectiuni musculo-scheletale?

Evaluarea musculo-scheletala va cuprinde o anamneza (istoric medical), un examen clinic si cateva testari functionale. Examenul clinic consta in observarea pozitiilor vicioase ale gleznelor (picior plat, picior scobit), ale genunchilor (genu valg, genu varum, genu recurvatum si genu flexum), asimetriilor de bazin (bazin anteversat sau retroversat, bazin ridicat sau coborat de partea stanga sau dreapta), asimetriilor de umeri (umeri ridicati sau coborati de partea dreapta sau stanga, umeri adusi), dar si modificarile patologice de ax ale coloanei vertebrale in plan sagital (cifoze, lordoze) si in plan frontal (scolioze).

O sedinta de evaluare musculoscheletala dureaza 30-40 de minute si reprezinta baza programului de recuperare, pilonul de la care se va porni in construirea unui program kinetic individual, adaptat nevoilor fiecaruia.

Perioada: 10.11-31.01.2018
Include: examen clinic complet, plan de tratament, o sedinta de tratament gratuita
Pret: 100 de lei

Fa o programare la Centrokinetic si asigura-te ca ai parte de o evaluare musculoscheletala profesionista.

La Centrokinetic, aceasta evaluare este efectuata de kinetoterapeutul Alin Voica, coordonatorul departamentului de kinetoterapie. Este supraspecializat in traumatologie sportiva si are o experienta de peste 17 ani in recuperarea medicala. Alin a lucrat cu nenumarati sportivi de performanta, ajutandu-i sa revina in sportul care i-a consacrat, fiind foarte apreciat de catre echipa nationala de rugby a Romaniei, de echipa de rugby CSA Steaua Bucuresti, Dinamo Bucuresti, Federatia Romana de Box, de sportivii de la Absoluto, dar si de multi altii. Alin a urmat numeroase cursuri de supraspecializare printre care: cursuri de ERGON Technic, masaj, de mobilizari ale membrelor OMTRO, KinesioTaping, terapie manuala.
"Salutare tuturor, ma numesc Alin Voica si pot sa spun ca sunt foarte pasionat de ceea ce fac. In toti acesti ani am acumulat foarte multa experienta, iar daca aveti o problema fizica, ati suferit o interventie chirurgicala, sau vreti sa va pregatiti pentru o competitie sportiva, va astept la o evaluare completa in vederea unui plan de tratament."
programare

PROGRAMEAZA-TE PENTRU O CONSULTATIE

Pentru ca orice tratament in clinica noastra este bazat pe un diagnostic si se face sub urmarire medicala, pentru evaluarea permanenta a evolutiei.
 
INFO: Clinica Centrokinetic nu colaboreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate

PROGRAMEAZA-TE

PROGRAMEAZA-TE
LA O CONSULTATIE


MAI DEPARTE