•  
 

Promotie evaluare post-operatorie

Succesul unei operatii ortopedice nu depinde doar de competentele chirurgului, ci si de procesul de recuperare. Astfel, programul post-operator de restabilire a mobilitatii si functionalitatii articulare, de crestere si intarire a masei musculare si de scadere a durerii este extrem de important.

Clinica noastra dispune de o serie de protocoale de recuperare cu parametrii bine definiti. Astfel programele de kinetoterapie sunt special concepute tinand cont de constitutia pacientului, varsta, afectiunea pe care o are, tipul de activitate pe care il desfasoara, stadiul de evolutie a bolii, existenta altor afectiuni.

In ce consta evaluarea post-operatorie?

Primul pas al evaluarii debuteaza cu un examen clinic complet ce consta in observarea functiilor motrice si a pozitiilor gleznelor, genunchilor, eventualelor asimetrii de bazin sau de umeri, dar si modificari patologice de ax ale coloanei vertebrale in plan sagital (cifoze, lordoze) si in plan frontal (scolioze). Acesta va fi urmat de stabilirea unui plan de tratament pe baza verificarilor facute de specialist.
Prima sedinta este gratuita!
Primul pas in procesul de recuperare este reprezentat de controlul durerii, acesta depinzand in primul rand de gradul de durere resimtit si tolerat de pacient. Exercitiile fizice sunt vitale pentru a va simti mai bine dupa interventia chirurgicala. Ele reprezinta elementul cheie in eliminarea starii de oboseala, in reintegrarea sociala si profesionala, in reluarea activitatilor sportive in conditii de siguranta si in preventia reaccidentarilor.

Astfel, specialistii Centrokinetic va propun programe de intretinere si educare dupa o astfel de interventie chirurgicala, menite sa previna sau sa minimizeze episoadele ulterioare de durere.

Perioada: 10.11-31.01.2018
Include: examen clinic complet, plan de tratament, o sedinta de tratament gratuita
Pret: 100 de lei

Asigura-te ca recuperarea ta se desfasoara in parametri optimi. Programeaza-te la Centrokinetic si achizitioneaza pachetul promotional de recuperare dupa interventia chirurgicala!

La Centrokinetic, aceasta evaluare este efectuata de kinetoterapeutul Alin Voica, coordonatorul departamentului de kinetoterapie. Este supraspecializat in traumatologie sportiva si are o experienta de peste 17 ani in recuperarea medicala. Alin a lucrat cu nenumarati sportivi de performanta, ajutandu-i sa revina in sportul care i-a consacrat, fiind foarte apreciat de catre echipa nationala de rugby a Romaniei, de echipa de rugby CSA Steaua Bucuresti, Dinamo Bucuresti, Federatia Romana de Box, de sportivii de la Absoluto, dar si de multi altii. Alin a urmat numeroase cursuri de supraspecializare printre care: cursuri de ERGON Technic, masaj, de mobilizari ale membrelor OMTRO, KinesioTaping, terapie manuala.
"Salutare tuturor, ma numesc Alin Voica si pot sa spun ca sunt foarte pasionat de ceea ce fac. In toti acesti ani am acumulat foarte multa experienta, iar daca aveti o problema fizica, ati suferit o interventie chirurgicala, sau vreti sa va pregatiti pentru o competitie sportiva, va astept la o evaluare completa in vederea unui plan de tratament."

programare

PROGRAMEAZA-TE PENTRU O CONSULTATIE

Pentru ca orice tratament in clinica noastra este bazat pe un diagnostic si se face sub urmarire medicala, pentru evaluarea permanenta a evolutiei.
 
INFO: Clinica Centrokinetic nu colaboreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate

PROGRAMEAZA-TE

PROGRAMEAZA-TE
LA O CONSULTATIE


MAI DEPARTE