•  
 

Promotie evaluare post-operatorie

Succesul unei operatii ortopedice nu depinde doar de competentele chirurgului, ci si de procesul de recuperare. Astfel, programul post-operator de restabilire a mobilitatii si functionalitatii articulare, de crestere si intarire a masei musculare si de scadere a durerii este extrem de important.

Clinica noastra dispune de o serie de protocoale de recuperare cu parametrii bine definiti. Astfel programele de kinetoterapie sunt special concepute tinand cont de constitutia pacientului, varsta, afectiunea pe care o are, tipul de activitate pe care il desfasoara, stadiul de evolutie a bolii, existenta altor afectiuni.

In ce consta evaluarea post-operatorie?

Primul pas al evaluarii debuteaza cu un examen clinic complet ce consta in observarea functiilor motrice si a pozitiilor gleznelor, genunchilor, eventualelor asimetrii de bazin sau de umeri, dar si modificari patologice de ax ale coloanei vertebrale in plan sagital (cifoze, lordoze) si in plan frontal (scolioze). Acesta va fi urmat de stabilirea unui plan de tratament pe baza verificarilor facute de specialist.
Prima sedinta este gratuita!
Primul pas in procesul de recuperare este reprezentat de controlul durerii, acesta depinzand in primul rand de gradul de durere resimtit si tolerat de pacient. Exercitiile fizice sunt vitale pentru a va simti mai bine dupa interventia chirurgicala. Ele reprezinta elementul cheie in eliminarea starii de oboseala, in reintegrarea sociala si profesionala, in reluarea activitatilor sportive in conditii de siguranta si in preventia reaccidentarilor.

Astfel, specialistii Centrokinetic va propun programe de intretinere si educare dupa o astfel de interventie chirurgicala, menite sa previna sau sa minimizeze episoadele ulterioare de durere.

Perioada: 10.09-30.11
Include: examen clinic complet, plan de tratament, o sedinta de tratament gratuita
Pret: 100 de lei

Asigura-te ca recuperarea ta se desfasoara in parametri optimi. Programeaza-te la Centrokinetic si achizitioneaza pachetul promotional de recuperare dupa interventia chirurgicala!
programare

PROGRAMEAZA-TE PENTRU O CONSULTATIE

Pentru ca orice tratament in clinica noastra este bazat pe un diagnostic si se face sub urmarire medicala, pentru evaluarea permanenta a evolutiei.
 
INFO: Clinica Centrokinetic nu colaboreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate

PROGRAMEAZA-TE

PROGRAMEAZA-TE
LA O CONSULTATIE


MAI DEPARTE