•  


Recuperarea dupa operatie

Recuperarea postoperatorie reprezinta programul post-operator de restabilire a mobilitatii si functionalitatii articulare, de crestere si intarire a masei musculare si de scadere a durerii. Important de stiut, succesul unei operatii ortopedice nu depinde doar de competentele chirurgului, ci si de procesul de recuperare.

Clinica Centrokinetic dispune de unul dintre cele mai performate sisteme de recuperare din Bucuresti, avand o echipa de kinetoterapeuti foarte experimentata, condusa de catre kt. Alin Voica, supraspecializat in traumatologie, avand o experieta de peste 15 ani. Alin a lucrat cu nenumarati sportivi de performanta, ajtandu-i sa revina in sportul care i-a consacrat, fiind foarte apreciat de catre echipa nationala de rugby a Romaniei, de echipa de rugby CSA Steaua Bucuresti, de sportivii de la Absoluto, dar si de multi altii. Alin sublinia intr-unul dintre cursurile de formare a altor kinetoterapeuti ca: "in cazul rupturii de ligament incrucisat anterior, lipsa unui program de kinetoterapie corect, poate genera un handicap pacientului, pentru ca acesta nu va putea sa indrepte sau sa indoaie complet genunchiul. Aceste aspecte ii vor afecta toata viata, atat social cat si profesional si familial".
 

Activitatea clinicii este supervizata de dr. Andrei Ioan Bogdan, medic primar ortoped, cu 12 ani de experienta in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca, si de catre dna dr. Simona Savulescu, medic specialist de recuperare, cu 10 ani de experienta in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Elias.

 
 

Clinica noastra dispune de o serie de protocoale de recuperare cu parametrii bine definiti. Programele de kinetoterapie sunt special concepute tinand cont de constitutia pacientului, varsta, afectiunea pe care o are, tipul de activitate pe care il desfasoara, stadiul de evolutie a bolii, existenta altor afectiuni. In cadrul programelor de kinetoterapie – gimnastica medicala de recuperare – fiecare pacient beneficiaza individual de supraveghere de specialitate din partea unui kinetoterapeut.

Tipurile de recuperare postoperatorie prin kinetoterapie, in functie de membrul afectat:

PROGRAMEAZA-TE
LA O CONSULTATIE


MAI DEPARTE