•  
Recuperarea medicala este o stiinta exacta, iar succesul tratamentului depinde in mod direct de aplicarea metodelor stiintifice pentru fiecare tip de afectiune tratata. Recuperarea facuta empiric, sau “dupa ureche”, nu numai ca nu ofera sansa celui mai bun rezultat, ci induce si riscul semnificativ de accidentare sau de depreciere a situatiei pacientului.

Tocmai de aceea, clinica Centrokinetic pune un accent constant pe rigurozitatea medicala a procesului de recuperare.

Medicii de recuperare ai clinicii evalueaza starea pacientului inainte de inceperea recuperarii si stabilesc planul de recuperare, compus din seturi specifice de activitati de kinetoterapie (gimnastica medicala asistata) si combinatia optima de proceduri de fizioterapie (proceduri locale cu ajutorul tehnologiei medicale) pentru a obtine cel mai bun rezultat posibil pentru fiecare pacient si pentru fiecare tip de afectiune.


Dr. Simona Savulescu, specialist in medicina de recuperare, are peste 10 ani de experienta in domeniu si este doctor in stiinte medicale din 2016, acelasi an in care s-a alaturat proiectului Centrokinetic. 

Dr. Simona Savulescu ofera consultatii de medicina de recuperare si supervizeaza procesul de recuperare a pacientilor.

Tarif consultatie: 120 lei;
Tarif control: 80 lei

Pentru programarea la o consultatie de medicina de recuperare sau de ortopedie, e puteti suna la 0314335371 sau puteti folosi modulul de programari online.
 

Dr. Simona Fatulescu, medic primar in medicina de recuperare, are peste 15 ani de experienta in domeniu. Ofera consultatii de medicina de recuperare si supervizeaza procesul de recuperare a pacientilor.

Tarif consultatie: 150 lei; 
Tarif control: 100 lei

Pentru programarea la o consultatie de medicina de recuperare sau de ortopedie, e puteti suna la 0314335371 sau puteti folosi modulul de programari online.

programare

PROGRAMEAZA-TE PENTRU O CONSULTATIE

Pentru ca orice tratament in clinica noastra este bazat pe un diagnostic si se face sub urmarire medicala, pentru evaluarea permanenta a evolutiei.
 
INFO: Clinica Centrokinetic nu colaboreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate

PROGRAMEAZA-TE

PROGRAMEAZA-TE
LA O CONSULTATIE


MAI DEPARTE