•  
terapie anf

Terapia Amino Neuro Frequency (ANF)

Inflamatia este cauza principala a multor boli cronice si boli autoimune, precum si cauza multor dureri. Inflamatia este in general invizibila. Bineinteles, taierea sau vanataia sunt inflamatii vizibile. Dar inflamatia invizibila cauzata de alegerea stilului de viata este tacuta - pana cand aveti simptome.

Unele indicatii ale inflamatiei cronice sunt:
  • Dureri articulare sau rigiditate
  • Spasme musculare
  • Balonare
  • Probleme limfatice
  • Artrita, fibromialgia, probleme autoimune
  • ADHD
  • Alergii
  • Probleme de memorie
  • Durere dimineata, in timpul schimbarilor de vreme
  • Aparare imuna slaba
Inflamatia invizibila incepe cu 10 ani inainte de aparitia durerii!

terapie amino neuro frequency

Ce poate face Amino Neuro Frequency Therapy?

Terapia ANF restaureaza modul de autovindecare al corpului prin furnizarea frecventelor pe care organismul le recunoaste ca fiind proprii. Corpul poate apoi sa rezoneze cu frecventa si sa o utilizeze imediat. In plus, reface si regleaza semnalele nervilor, si curata si deschide liniile de comunicare ale sistemului nervos.

Aceasta terapie ajuta la eliminarea rapida a durerii si a inflamatiei, optimizeaza antioxidantii (de exemplu, glutationul, carnosina, melatonina - fara a lua orice tip de pastile) pentru a neutraliza radicalii liberi daunatori care sunt prezenti in tesuturile inflamate si in corp. Calmeaza sistemul nervos si tesutul local pentru a permite refacerea, cresterea circulatiei sangelui si a limfei si restaureaza functia sistemului musculo-scheletic.

In ceea ce priveste sportivii, utilizarea terapiei ANF ajuta la reducerea leziunilor, durerii, pulsului, acumularii de acid lactic, problemelor de stomac, stres si crampe. In afara de aceste beneficii, utilizatorii Amino Neuro Frequency Therapy se pot bucura de o constructie eficienta a muschilor, o regenerare a sistemului imunitar cu 80% mai rapida, un somn de calitate si o productie imbunatatita de celule rosii din sange.
terapie discuri anf

In ce consta exact terapia ANF?

Amino Neuro Frequency Therapy utilizeaza un plasture in forma de disc circular. Acest plasture este fabricat din metal carbonic care poate contine o anumita frecventa. Cand un plasture este aplicat pe piele, caldura corpului pacientului activeaza frecventa in plasture. Plasturele poate sa ramana pe piele timp de pana la trei zile si sa detina o frecventa foarte specifica. Exista 68 de discuri diferite, care rezoneaza la frecvente diferite. Fiecare disc functioneaza continuu timp de 72 de ore si are o frecventa diferita. Materialul este prietenos cu pielea, nu contine substante organice si este eficient in 2-10 minute de la aplicare. Discurile Amino Neuro Frequency sunt aprobate Food and Drug Administration (FDA).

Fiecare disc circular este infuzat cu o frecventa separata incarcata special pentru a determina un anumit raspuns in organism, normalizand astfel fiziologia celulara pentru a ameliora durerea, in timp ce imbunatateste mediul fiziologic al tesutului ranit sau dureros. Medicul evalueaza pacientul prin examen fizic, testare musculara si/sau palpare pentru a obtine descoperiri obiective si niveluri de durere. Apoi, pe baza constatarilor clinice, se alege tratamentul specific de neurofrecventa care diminueaza semnele si simptomele.

Discurile pot fi folosite atat la copii, cat si la batrani, si evident la adulti.
programare

PROGRAMEAZA-TE PENTRU O CONSULTATIE

Pentru ca orice tratament in clinica noastra este bazat pe un diagnostic si se face sub urmarire medicala, pentru evaluarea permanenta a evolutiei.
 
INFO: Clinica Centrokinetic nu colaboreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate

PROGRAMEAZA-TE

PROGRAMEAZA-TE
LA O CONSULTATIE


MAI DEPARTE