•  

PARTENERI CENTROKINETIC

Absoluto Fighting Center


Centrokinetic colaboreaza de 4 ani cu membrii clubului Absoluto Fighting Center, cel mai important centru de arte martiale din Romania. A acumulat peste 1500 de medalii in competitii interne si internationale, multiple titluri de Campioni Europeni si Mondiali in Brazilian Jiu Jitsu, Kempo si Newaza. Absoluto este cea mai prestigioasa sala de MMA din Bucuresti si Romania, cu un palmares de peste 60 de victorii in competitiile profesioniste si cu numeroase titluri interne si internationale cucerite de sportivi. Este singurul club romanesc prezent in UFC (Ultimate Fighting Championship), cea mai prestigioasa competitie profesionista din lume in domeniu.

In acesti 4 ani de colaborare am reusit sa reintregram in sport numerosi sportivi de performanta, printre care: Ion "Bombardierul" Pascu, cel mai important luptator MMA din Romania, operat de ruptura de ligament incrucisat anterior, Camil Moldoveanu, multiplu campion modial si european la Ju Jitsu, operat cu sutura de menisc, Ionut "Pitbull" Atodiresei, cel mai titrat sportiv roman din Kickboxing, operat si recuperat dupa o ruptura de ligament incrucisat anterior, dar si multi altii.

Ne mandrim cu performanta de a recupera in numai 3 luni un sportiv ca Ion Pascu, care s-a luptat in Abu Dhabi Fighting Championship dupa aproximativ 14 saptamani de la reconstructia de ligament incrucisat.

Prin acest parteneriat, clinica noastra asigura suportul medical tuturor sportivilor Absoluto si elaboreaza programe de preventie a accidentarilor, dar si de pregatire precompetitionala.

Ne simtim onorati in fata declaratiilor lui Tudor Mihaita, presedintele si antrenorul clubului Absoluto: "Avem in palmares 10 titluri mondiale, 17 titluri europene si peste 100 de meciuri in MMA-ul profesionist (ianuarie 2017). Tinem cont de fiecare aspect pentru obtinerea acestor performante, iar unul dintre acestea este colaborarea cu un medic valoros si un centru de recuperare profesionist. Am fost foarte norocosi sa ne intalnim destinele cu Dr. Bogdan Andrei si colegii sai de la Centrokinetic. Modul profesionist in care acestia abordeaza actul medical ne dau siguranta ca sportivii nostri pot reveni mai puternici pe suprafetele de lupta."


Affidea Romania


Affidea Romania face parte din Grupul Affidea International, unul dintre cei mai mari investitori si operatori in domeniul sanatatiii din Europa.

Affidea International furnizeaza servicii medicale de top prin cele 150 de centre medicale de diagnostic imagistic de inalta performanta, laboratoare de analize medicale si centre de tratament proprii, folosind tehnologii specifice de ultima generatie. Affidea International opereaza in 14 tari: Polonia, Ungaria, Romania, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Grecia, Italia, Turcia, Republica Ceha, Portugalia, Irlanda, Bulgaria, Elvetia si Lituania.

Affidea Romania pune la dispozitia pacientilor o gama extinsa de servicii de radiologie imagistica si medicina nucleara de cea mai inalta performanta, servicii clinice integrate (consultatii de specialitate si spitalizare de zi) si de medicina de laborator (analize medicale).

Clinica Centrokinetic a incheiat un parteneriat cu Affidea Romania prin care ofera pacientilor servicii de imagistica (RMN, CT, Radiografii, Ecografii musculo scheletale), pacientii avand preturi preferentiale si prioritate la investivatii.


CSA STEAUA Bucuresti


Clinica Centrokinetic colaboreaza cu CSA Steaua Rugby de 2 ani de zile, club infiintat in 1948 pe seama entuziasmului unor polisportivi de mare talent. Printre acestia se numara Nicolae Ghiondea, Petre Cosmanescu, Margarit Blagescu, Stefan Mehedinti, Emanuel Valeriu, condusi de primul antrenor al echipei: Gheorghe Sfetescu. In prezent, CSA Steaua Rugby are cel mai bogat palmares din istoria rugbyului romanesc: 25 de titluri nationale si 10 cupe nationale.

In acesti 2 ani de colaborare, numerosi sportivi s-au recuperat in clinica noastra, printre care: Cristi Cornei, Viorel Lucaci, Robert Dascalu, Razvan Dumitru, Florin Vlaicu.

Prin acest parteneriat, clinica noastra asigura suportul medical echipei CSA STEAUA RUGBY prin dr. Andrei Ioan Bogdan, si elaboreaza programe de preventie a accidentarilor si de pregatire precompetitionala. 

Ne simtim onorati in fata declaratiilor lui Razvan Marinescu, Team Managerul echipei : "Ma bucur ca avem un real suport din partea clinicii Centrokinetic si a dr. Andrei Ioan Bogdan in drumul nostru catre noi trofee. Suntem constienti ca rugbyul, fiind un sport barbatesc, poate genera accidentari serioase care au nevoie de tratament profesionist. De- a lungul timpului, clinica Centrokinetic s-a dovedit a fi unul dintre cei mai puternici parteneri, putandu-ne baza mereu pe suportul lor.

PROGRAMEAZA-TE
LA O CONSULTATIE


MAI DEPARTE